"Vyloučíme-li nemožné, výsledek, ať už jakkoli nepravděpodobný, musí býti pravdou."

neděle 15. prosince 2013

Kolik váží duše?

Duše by měla mít negativní hmotnost, nadnášet, takže když by jsme zvážili tělo před smrtí, tak by mělo po smrti být těžší. Profesor Mirošnikov pomocí hermeticky uzavřenýho kontejneru zvážil laboratorní myš za života a po smrti. Výsledkem bylo, že se po smrti hmotnost myši skutečně zvýšila.
Pak je tu další experiment provedenej ve švédský nemocnici, kde se zkoumaly mozky umírajících lidí. Zjistilo se, že když spešl zařízení přestalo zaznamenávat vědomí, tak se hmotnost umírajícího snížila o 21 gramů! (Znáte film 21 gramů?).
Proč se v jednom experimentu váha snížila a v druhým zvýšila? A nepište, že jednou šlo o zvíře a jednou o lidi, to s tím snad nemá co dělat :D

Co se týká té negativní hmotnosti, tak antigravitací by se dalo vysvětlit i proč náměsíčnej člověk přejde v pohodě třeba po prkně, který by pod ním normálně prasklo?

No a ještě poslední věc. Je to už ale dávno, co jsem to nejspíš četla. Zase se jedná o experiment, při kterým bylo zjištěný, že po smrti z těla "něco" odchází velkou rychlostí (rychlostí světla?), a tím by se dalo vysvětlit to tunelový vidění (tunel a na konci světlo)?

Podmínky, co bych si představovala při měření:
Umírající musí být zapečetěn v uzavřeném pouzdru s nuceným oběhem vzduchu. Zvláštní počítač musí měřit rozložení hmotnosti, těžiště lidského těla a průběžně vyhodnocovat výsledky. Další senzory jsou nutné k měření srdeční a mozkové činnosti umírajícího a k měření vdechovaného a vydechovaného vzduchu...

Moje úvaha:

Spirituální úroveň je velmi jemnou úrovní, která nemá energetické vibrace. To znamená, že nemá energetickou (hustota těla) nebo éterickou (hustota v AC) hustotu. Je to čisté světlo. Toto čisté světlo expanduje vesmírem, a když kondenzuje stává se molekulami. Když se kompaktní (zhušťuje se, zpevňuje se), začne se vytvářet hmota.
||
Hmota vzniká zhušťováním "čistýho světla" (teď nemyslím formu fotonů). Ono když to přirovnám třeba ke zrodu hvězd, tak to není o moc rozdílný. Hvězdy vznikají zjednodušeně řečeno zhušťováním mezihvězdné hmoty.

Další důležitý pojmy jsou Duch a Duše.Duch je tvořen čistým světlem, proto nemá žádnou hustotu. Duše, jako prostředník mezi Duchem a tělem, už však nějakou hustotu má (musí mít, aby byla zajištěna "komunikace" Ducha a těla).
||
Takže z toho vyplývá, že Duše pravděpodobně nějakou hustotu má, a proto by mohla klidně vážit právě 21 gramů :p

Tohle by právě mohlo souviset s tím, že při negativních emocích (smutek, deprese...) se zvyšuje hustota, snižuje se hybnost a cítíme, že naše energie je těžká, uváznutá, pomalá. Naopak při pozitivních emocích (radost, láska...) se vibrace zvyšují/ rychlejší kmitání, hustota se snižuje. (Pokud je něco hmotný, tak působí gravitace :) )

Žádné komentáře:

Okomentovat