"Vyloučíme-li nemožné, výsledek, ať už jakkoli nepravděpodobný, musí býti pravdou."

neděle 15. prosince 2013

Metatronova krychle

Téma  souvisí s tématem Dimenze, kde se objevuje právě Teseract (bez koužků :D ) a obě témata (Dimenze, Metatronova krychle zase souvisí s následujícím tématem Fraktály, fraktální geometrie ---> všechno souvisí se vším :p

Metatronova krychle patří do tzv. Posvátné geometrie, která je označována za jazyk vesmíru a je z ní tvořena všechna hmota.
Pro lepší pochopení textu je lepší se napřed podívat na její obrázek.




Teseract s kroužkama :D





Pro fanoušky Hellraisera a pro další souvislost (Thx Samečku za gify) :p
 

Světlo, co se prokopírovává z jedné krychle do jiné a zpět



Jedná se o geometrickej útvar, kterej by měl demonstrovat to, ženaprosto všechno je ve vesmíru propojeno. Jedná se o propojení třinácti středů kruhů přímkami, přičemž kruhy představují ženský princip a přímky mužský (Jin – Jang). Jednotlivé kruhy mají zobrazovat třináct úrovní vědomí, které jsou propojeny do jednoho středu.

Metatronova krychle obsahuje Merkabu (Mer = Světlo, Ka = Duch, Ba = Tělo). Je to čtyřstěn a nachází se v ní dvakrát = hvězdný čtyřstěn. Čtyřstěn otočenej špičkou dolu je ženskej (zemskej), otočenej nahoru je mužskej (sluneční). Kolem lidskýho těla by se mělo nacházet energetický pole, který má právě tvar hvězdnýho čtyřstěnu. Pomocí meditace by se mělo pole aktivovat a roztočit, vzniknout tak tělo spirituální a na základě toho možnost získat energii, astrálně cestovat.



(Díky psaní o dimenzích mi proběhl v hlavě obraz teseraktu s kroužkama :D Nevěděla jsem jak se to jmenuje, co to je, kde nebo kdy jsem to viděla, nicméně jsem včera  náhodně přišla na název :p )


Žádné komentáře:

Okomentovat