"Vyloučíme-li nemožné, výsledek, ať už jakkoli nepravděpodobný, musí býti pravdou."

neděle 13. října 2013

DNA

Nejsem si úplně jistá do jaké míry se mám rozepisovat ohledně genů, aby to bylo co nejvíc jasný a srozumitelný, ale tak pokusím se, aby to tak bylo :p

Začátek je takový nutný zlo k pochopení, ale postupně se to bude zlepšovat, možná by i bylo lepší začíst číst od konce :p

K různým emocím patří různé vibrační frekvence a díky emocím dochází k uvolnění nebo stažení vláken DNA. Při pocitech pozitivních emocí jako je láska, radost, klid atd. mají krátkou, rychlou frekvenci a dochází k natažení vláken DNA. Při pocitech negativních emocí jako je stres, smutek atd. se vlákna DNA stáhnou, ke spojení kodonů dojde jen v některých intervalech (kmitají pomaleji), a proto se některý aminokyseliny (kombinací 22 aminokyselin jsou tvořený všechny známý bílkoviny) nemůžou tvořit.

Pro lepší představu obrázek vláken DNA





Genetický kód se skládá ze 64 různých tripletů = kodonů

A co je to ten kodon? Je tvořen ze třech nukleotidů (proto triplet) a určuje druh aminokyseliny.  Zjednodušeně se aminokyseliny skládají z nukleotidů a bílkoviny z aminokyselin.
A kuk na obrázky, hned to bude jasnější :)










V současnosti máme v činnosti pouze 20 kodonů a těch zbývajících 44 je v nečinnosti = "junk" DNA (odpadní DNA). Jenže ona ta odpadní DNA zase nemusí být tak k ničemu a odpadní. Co když právě bílkoviny vytvořený z kombinace všech 64 kodonů by nám mohly poskytnout schopnosti jako telepatie, telekineze, zlepšit imunitní systém (zvýšením vibrací/frekvencí), využít větší kapacitu mozku, dokonce si třeba „vzpomenout“ (případně si uvědomovat) na minulé životy (paralelní reality).

Takže meditace na buněčné úrovni si myslím možná je, jen jsme to zapomněli, přestali jsme mít všechny kodony v činnosti.

To mi připomíná, že děti, které mají v činnosti více než 20 kodonů můžou být právě autistické.

Když máme 2 vlákna fyzická, a když si vezmeme že naše fyzický tělo má i tělo éterický, tak fyzický DNA vlákna mají éterický. Těch je údajně 10. Takže po plným spojení 2 fyzických DNA vláken (zapojení nečinných kodonů, „využití“ i odpadní DNA) by se mělo aktivovat i 10 éterických (= 12, a co třeba souvislost s čakrama a nebo kundalini? :p )

A jsme zase u smyslu toho všeho. A zase mi to nahrává k tomu, že díky zkušenostem, pozitivním stylu života, radosti ze života, lásce, empatii, meditacím, přemýšlením  se postupně dostáváme na vyšší úroveň, čili uvádíme v činnost víc kodonů :p

Zdravím všechny, kteří čtou od konce :p

Žádné komentáře:

Okomentovat